top of page

TRIN 4 Præsenter løsningen for chefen

I har nu planlagt et festmåltid med menu, bordkort, invitation mm, og I har overholdt et budget for jeres festmåltid. I dette trin skal I forberede en præsentation af jeres arbejde for køkkenlederen på plejehjemmet, så han eller hun kan sige ok til planen, inden I går i gang.

I bestemmer selv, hvordan I vil fremlægge jeres arbejde; måske vil I lave en lille video eller en powerpoint, der kan understøtte jeres fremlæggelse, måske er der én person fra gruppen, der præsenterer det hele, måske deler I det op imellem jer. 

Når I har fremlagt jeres arbejde for køkkenlederen (jeres lærer og resten af klassen), skal I rette det hele til efter den feedback, I får.

Opgaver

1) Præsenter måltidet og de enkelte retter og forklar, hvilke overvejelser der ligger til grund for jeres valg med hensyn til f.eks. råvarer og økologi.


2) Gennemgå det budget, I har lavet. Fortæl, hvordan I har fordelt beløbet på de tre retter.  


3) Gennemgå jeres tidsplan.

4) Præsenter jeres bordkort, menukort og invitation.

5) Præsenter jeres samtalekort eller evt. anden aktivitet, som I har planlagt til festen. Fortæl hvilke overvejelser der ligger til grund for jeres aktivitet.

Pencil and notepad

TAG FAGHATTEN PÅ

UDVIKLET AF

Undervisningsportalen YouGlobe 2022 med støtte fra Børne- og Undervisningsministeriets udlodningsmidler til undervisning. 

Yglobe Logo-transperens.png

FAGKONSULENTER
 

  • Poul Micael Olsen, Uddannelsescenter Holstebro 

  • Anders Heegaard, Uddannelsescenter Holstebro 

  • Bjarne Hansen, Roskilde Tekniske Skole 

  • Lone Iserhorst Markussen, Uddannelsescenter Holstebro 

  • Andreas Klug, Hansenberg 

  • Erik Leschly, SOSU Østjylland 

DIDAKTISKE KONSULENTER
 

  • Bente Thorne, Korsvejens Skole, Tårnby

  • Sofie Reinholdt, Lundgårdsskolen, Herning

  • Karen Lisbeth Steen, Ørstedskolen, Rudkøbing

bottom of page