top of page

TRIN 4 Præsenter løsningen for chefen

I har nu planlagt en kampagne for et træningshold, der skal tiltrække flere medlemmer til fitnesscenteret. I dette trin skal I forberede en præsentation af jeres arbejde for lederen af fitnesscenteret, så han eller hun kan sige god for jeres træningsprogram og kampagne, inden I går i gang.

I bestemmer selv, hvordan I vil fremlægge jeres arbejde; måske vil I lave en lille video eller en powerpoint, der kan understøtte jeres fremlæggelse, måske er der én person fra gruppen, der præsenterer det hele, måske deler I det op imellem jer. I kan evt. også aftale med jeres lærer, at I prøver træningsprogrammet af i en idrætstime. 

Når I har fremlagt jeres arbejde for centerlederen (jeres lærer og resten af klassen), skal I rette det hele til efter den feedback, I får.

Opgaver

  1. Præsenter jeres målgruppe og fortæl, hvorfor I har valgt at fokusere på lige netop den målgruppe. 
     

  2. Præsenter jeres kampagne, og hvilke elementer den består af (træningsprogram, musik, slogan osv.) Fortæl også, hvad I forventer at få ud af kampagnen, f.eks. antal nye medlemmer i fitnesscenteret. 
     

  3. Præsenter jeres flyer og fortæl, hvordan I har valgt at udforme den og hvorfor. Fortæl også, hvordan I vil få flyeren ud til målgruppen.
      

 

Pencil and notepad
bottom of page