TRIN 4 Præsenter løsningen for chefen

I har nu løst en konkret opgave, nemlig at udvikle et nyt koncept for Restaurant La Gastro. I dette trin skal I præsentere løsningen for køkkenchefen og restaurantens ejer. I bestemmer selv, hvordan I vil fremlægge jeres arbejde; måske vil I lave en lille video eller en powerpoint, der kan understøtte jeres fremlæggelse.

 

I skal præsentere jeres arbejde på et "morgenmøde". Kokke holder nemlig tit morgenmøder, hvor alle samles rundt om bordet, og dagen bliver gennemgået over en kop kaffe. På morgenmødet bliver der også vist nye produkter frem og snakket om producenter og nye retter. Måske har I nogle smagsprøver fra lokale producenter  eller vilde råvarer, I har fundet i naturen, som I kan dele ud. 

Når I har fremlagt jeres arbejde for køkkenchefen og ejeren (jeres lærer og resten af klassen), skal I rette det hele til efter den feedback, I får.

Opgaver

1) Fremlæg hvilke lokale fødevarer der bliver produceret i jeres lokalområde. Måske har I nogle smags- eller vareprøver med. Måske har I inviteret en lokal fødevareproducent på besøg til at fortælle om varerne. 

 

2) Fremlæg hvilke vilde råvarer, der findes i jeres lokalområde. Måske har I selv været ude at finde nogle af dem, som I kan vise frem, og man kan smage på. 

3) Fremlæg hvordan de lokale fødevarer og vilde råvarer kan indgå i en eller flere retter. 

Pencil and notepad

4) Præsenter det samlede koncept, I har lavet for restauranten.

5) Præsenter jeres kommunikationsprodukt og redegør for, hvordan I har valgt at markedsføre konceptet.